Näslund avgår inte

Moderaterna i Örnsköldsvik har efter sluten omröstning beslutat att ge Lars Näslund förnyat förtroende.

Frågan är om det går lika snabbt att få – delar av – Örnsköldsviksbornas förtroende åter.

Det moderaterna måste göra nu är att göra glasklart för alla att man inte som parti står för de åsikter Lars Näslund uttryckte. Man måste slå på den stora försoningstrumman gentemot stadens muslimer, homosexuella och personer med allmänt vett.

En avgång eller time out för Lars Näslund hade varit en sådan gest. Nu när detta uteblir måste man hitta på något annat. Annars kommer moderaternas anseende i Örnsköldsvik skadas ännu mer, och för en lång tid framöver.

En lämplig grej vore ju att hela den moderata fullmäktigegruppen går med i facebookgruppen Ecce Homo Örnsköldsvik, som nu har 60 medlemmar.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.