Kommande inlägg i debatten

Nu har jag tryckt på knappen för att få gå upp i talarstolen. Där kommer jag säga:

ÖAs representant har gått hem. Radiolyssnarna som fortfarande står ut efter 9 timmars debatt är nog lätträknade. Det vi säger nu kommer i princip inte att lämna denna sal. Oavsett vad jag säger kommer majoriteten inte ändra sig.

Jag tycker att vi försöker hålla denna diskussion så kort som möjligt, för att sen lägga den tid vi skulle lagt på debatt på att föra fram våra åsikter i andra forum. De som tänkt sig springa upp och ner i talarstolen under någon timme borde istället starta en blogg, skriva en insändare eller bara ringa en vän.

Det skulle spara pengar i minskade arvoden och vara bättre för demokratin.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One thought on “Kommande inlägg i debatten

  1. Haha, keep up!

    Men med tanke på tidigare inlägg om sossars tigande lär väl det inte vara annat än deras önskan att väljarna inte får höra vad de har (eller inte har) att säga?

Kommentarer inaktiverade.