Katastrof

Det kan inte vara sant. Donken lägger ner. Nu flyttar jag definitivt till hösten.

Det här låter nästan för bra för att vara sant. En testbana för framtidens kollektivtrafik med 400 anställda – i Bjästa! Det känns nästan lite för bra. Cynikern i mig tänker att det där blir väl aldrig av… Men det är klart det blir. Krävs bara lite åstadkommation och pengar från Nutek.

Nils Bohman, lokal ungmoderat, drämmer till Torbjörn Westman idag. Hedervärt. Har själv flera gånger tänkt svara honom, men jag har svårt att hetsa upp mig över det han skriver. Hans penna är ju inget annat än en Socialdemokratiska Arbetarpartiets megafon. Typ som Aftonbladets ledarsida.

Sine Your Pitty on the Runny Kine har blivit ett forum för debatt om Svenska Kyrkan (se förra bloggposten). Kör hårt, ni är välkomna.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.