Inspirerande möte

Var nu fem dagar sen jag bloggade senast, har till och med fått kommentarer om att det kanske vore dags för ett till inlägg snart..

Igår hade vi medlemsmöte med Centerpartiet inför kommunstyrelsens sammanträde. Det som tidigare var förbehållet fullmäktigegruppen är nu öppet för alla intresserade medlemmar. Vilket är kanon.

Vi körde en rolig och intressant retorikövning, alla fick gå upp i talarstolen och prata om något som intresserade dem just nu. Själv talade jag om Vi Unga och det miljöarbete vi kickar igång lokalt i partiet just nu.

Det var en stor spännvidd i ämnena, men intressantast var nästan meningen med livet som en tog upp. Ur ett politiskt perspektiv.

Vi talade även om några kommande frågor, som Örnsköldsviks kommande godsbangård. Vi hade en lång, bra diskussion om hur denna skulle förverkligas. Att underlätta för tågtransporter är helt i linje med vad Centerpartiet tycker. Vi var överens om att kommunen har ett ansvar. Men är ansvar lika med att kommunen även ska utföra jobbet?

För övrigt är sossarnas åsiktsmaskin ute igen och vill ge Maud kicken. Insändaren ligger inte uppe på nätet. Inte en vecka går utan att han skriker sig hes över regeringens göranden. Man blir ju bara trött på honom, att han orkar?

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One thought on “Inspirerande möte

  1. Kung Emil. Du bör instruera dina vänner som driver viungabloggen om hur man skriver en blogg men särskillt hur man designar den. Huvva

Kommentarer inaktiverade.